PROIECT – Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu”, Bârlad are nevoie de mobilier nou pentru elevi!

Problema sesizată

Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu” , Bârlad are nevoie urgentă de bănci și scaune pentru elevi. Mobilierul actual al școlii este vechi și reprezintă o donație a asociației CHild’s Life din anul 2017. Precizăm că pupitrele și scaunele donate nu erau noi și au înlocuit mobilierul vechi al școlii.
Este o prioritate deoarece trebuie să asigurăm confortul de care au nevoie elevii. Un scaun de calitate asigură o postură corectă a spatelui, iar o bancă special adaptată (colțurile rotunjite) pentru elevi, îi va feri de accidente în timpul pauzelor. De asemenea, în multe din clase, mobilierul este depășit oferind un disconfort total elevilor înalți, elevilor cu o greutate mai mare. Unele cadre didactice au fost nevoite să vopsească băncile deoarece erau într-o stare foarte avansată de degradare.
Un mobilier de calitate și modern ar crește imaginea școlii și, implicit, ar conduce la creșterea numărului de copii. De asemenea, condițiile școlii ar atrage copii și din alte zone ale orașului, nu doar pe cei din circumscripție.

Demersuri realizate

S-au făcut nenumărate demersuri și solicitari către Primaria Municipiului Bârlad si ISJ Vaslui, dar din lipsa fondurilor nu s-au materializat. Este nevoie urgentă de mobilier (scaune/bănci) deoarece elevii școlii trebuie să beneficieze de un confort sporit în timpul activităților instructiv-educative.

Director, P.I.P. Ferlovici Gabriela

VOTEAZĂ AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut