Reînceperea cursurilor – 8.02.2021

STIMAȚI PĂRINȚI,
DRAGI ELEVI!

Semestrul al II-lea al anului școlar 2020 – 2021 va începe diferit din cauza situației epidemiologice pe care o parcurgem încă de anul trecut. De aceea, Consiliul de Administrație al școlii, dată fiind incidența zonei, a adoptată scenariul galben – elevii din ciclul primar revin la școală precum și cei din clasele terminale, adică elevii claselor a VIII-a. Clasele a V-a, a VI-a și a VII-a vor rămâne, deocamdată, în învățământul online.
Orele de curs încep, pentru ciclul primar, la ora 8,00, iar pentru cel gimnazial la ora 13,00, conform orarului.
Părinții sunt rugați să verifice starea de sănătate a copiilor și să comunice instituților abilitate orice modificare epidemiologică. De asemenea, este indicat să nu-i aducă la orele curs dacă prezintă simptome COVID. Parinții elevilor din ciclul primar sunt rugați să-și aștepte copiii la poarta școlii purtând mască și păstrând distanța legală dintre persoane.
Vă anunțăm că în incinta școlii elevii sunt obligați să poarte mască. Părinților NU le este permisă intrarea în curtea școlii.
În incinta școlii elevii sunt obligați să respecte indicatoarele care vizează deplasarea pe holuri, dar și pe cele din interiorul sălilor de clasă, pe lângă toate celelalte reguli sanitare impuse de pandemia Covid-19.

Ordinul comun al MEC si al MS referitor la aprobarea masurilor de organizare a activității în cadrul instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2 (Monitorul oficial nr. 122, Partea I)

Director,
Prof. Jora Bogdan Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut