Concurs interjudetean online „Fotograful creativ” – Editia a III-a

Concursul se adresează cadrelor didactice și elevilor claselor V-VIII.
Înscrierea la concurs se va face pe cele două secțiuni:
1. Cea mai frumoasă activitate – se pot înscrie cadre didactice cu fotografii de la actvivtăți desfășurate cu ocazia ZILEI INTERNAȚIONALE A SĂNĂTĂȚII sau alte activități dedicate prevenției și păstrării sănătății.
( ,, Masca salvatoare ‘’)
2. Cea mai reușită fotografie –se pot înscrie elevi de la clasele V-VIII și cadre didactice care au surprins momentul sărbătoririi ZILEI INTERNAȚIONALE A SĂNĂTĂȚII sau chipul omului cu mască anticovid în diferite ipostaze.
Datorită situației create de pandemie ,fotografiile vor fi trimise în format digital pe adresa loredana_galatanu2000@yahoo.com până pe data de 8 ianuarie 2021 împreună cu fișa de înscriere. Fiecare cadru didactic poate participa cu maxim trei fotografii la fiecare secțiune. Elevii de la clasele gimnaziale pot participa la secțiunea a II-a cu maxim trei fotografii. Fotografiile trebuie sa fie însoțite și de acceptul părinților copiilor surprinși în acele fotografii .
Concursul se va desfășura online la sediul Școlii Gimnaziale ,,Manolache Costache Epureanu’’ din Bârlad, în sala de informatică , între orele 12,00 -18,00 pe 11 ianuarie 2021. Jurizarea se va face de către cadrele didactice numite în juriu printr-o întâlnire pe platforma ZOOM la care vor participa și membri ai Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și domnii directori ai școlii organizatoare, Jora Bogdan și Bolum Marian . Rezultatele concursului vor fi publicate pe site-ul Școlii Gimnaziale ,,Manolache Costache Epureanu “ din Bârlad pe data de 12 ianuarie 2021. Diplomele vor fi trimise in format digital participantilor până la data de 20 ianuarie 2021.

Regulament si fisa de inscriere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut