Dragi elevi si părinți

Dragi elevi si părinți,

Începând cu data de 22.04.2020 a reînceput școala! Datorită condițiilor actuale nu ne putem vedea la școală! Nu înseamnă că nu putem face lecții! Datorită tehnologiei, pe care o iubiți atât de tare, ne putem vedea on-line pentru parcurgerea integrală materiei din anul acesta școlar!

În conformitate cu OMEC 4135 din 22.04.2020 SECȚIUNEA 4 art. 12 ELEVUL ARE OBLIGAȚIA DE A PARTICIPA LA ACTIVITĂȚILE DE ÎNVĂȚARE ON-LINE STABILITE DE UNITATEA DE ÎNVĂȚĂMÂNT.  

De asemenea, conform art. 11 PĂRINTELE, TUTORELE LEGAL INSTITUIT SAU SUSȚINĂTORUL LEGAL ARE OBLIGAȚIA DE A LUA TOATE MĂSURILE NECESARE PENTRU A ASIGURA ACCESUL ȘI PARTICIPAREA PRESCOLARULU I/ ELEVULUI LA ACTIVITĂȚILE DE ÎNVĂȚARE ON-LINE ORGANIZATE DE UNITATEA DE ÎNVĂȚĂMÂNT.

Rugăminte mea și a colegilor mei, profesorii voștri, este să participați activ la lecțiile on-line pentru a completa anul școlar așa cum e mai bine fără a avea surprize la sesiunea din vară! SE POT PUNE NOTE ȘI ABSENȚE!

O rugăminte specială se adrează elevilor claselor a VIII-a care anul acesta susțin examenul de Evaluare națională: dragilor, vă rog să ascultați de profesorii vostri și să vă concentrați pe toate materiile cu accent pe limba și literatura română și matematică pentru a putea reuși la liceul dorit!

În concluzie, elevi de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, părinți și bunici, luați în serios școala on-line, participați la cursuri, țineți legătura cu profesorii și cu școala pentru a reuși împreună!

TOTUL VA FI BINE!

Cu respect,

Director,

prof. BOGDAN SORIN JORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut