Dragi elevi si părinți

Dragi elevi si părinți,

Începând cu data de 22.04.2020 a reînceput școala! Datorită condițiilor actuale nu ne putem vedea la școală! Nu înseamnă că nu putem face lecții! Datorită tehnologiei, pe care o iubiți atât de tare, ne putem vedea on-line pentru parcurgerea integrală materiei din anul acesta școlar!

În conformitate cu OMEC 4135 din 22.04.2020 SECȚIUNEA 4 art. 12 ELEVUL ARE OBLIGAȚIA DE A PARTICIPA LA ACTIVITĂȚILE DE ÎNVĂȚARE ON-LINE STABILITE DE UNITATEA DE ÎNVĂȚĂMÂNT.  

De asemenea, conform art. 11 PĂRINTELE, TUTORELE LEGAL INSTITUIT SAU SUSȚINĂTORUL LEGAL ARE OBLIGAȚIA DE A LUA TOATE MĂSURILE NECESARE PENTRU A ASIGURA ACCESUL ȘI PARTICIPAREA PRESCOLARULU I/ ELEVULUI LA ACTIVITĂȚILE DE ÎNVĂȚARE ON-LINE ORGANIZATE DE UNITATEA DE ÎNVĂȚĂMÂNT.

Rugăminte mea și a colegilor mei, profesorii voștri, este să participați activ la lecțiile on-line pentru a completa anul școlar așa cum e mai bine fără a avea surprize la sesiunea din vară! SE POT PUNE NOTE ȘI ABSENȚE!

O rugăminte specială se adrează elevilor claselor a VIII-a care anul acesta susțin examenul de Evaluare națională: dragilor, vă rog să ascultați de profesorii vostri și să vă concentrați pe toate materiile cu accent pe limba și literatura română și matematică pentru a putea reuși la liceul dorit!

În concluzie, elevi de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, părinți și bunici, luați în serios școala on-line, participați la cursuri, țineți legătura cu profesorii și cu școala pentru a reuși împreună!

TOTUL VA FI BINE!

Cu respect,

Director,

prof. BOGDAN SORIN JORA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *