Primul set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale, sesiunea 2020

Ministerul Educației și Cercetării a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale, sesiunea 2020.

În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii examenelor naționale, Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/ (CLICK AICI) un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale.
Resursele de antrenament tip test realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare respectă modelul subiectului de examen. Scopul acestora este acela de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene.
Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate pe același site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare și calibrare a felului în care s-au redactat răspunsurile.
Totodată, în cadrul emisiunilor Teleșcoala vor fi prezentate unele soluții ale acestor teste de antrenament, cu explicațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare și de notare.

De asemenea, ele pot fi accesate de aici, pentru cine nu reușește să le descarce de pe site-ul rocnee.

Limba și literatura romana

EN_VIII_Limba_romana_2020_Testul_1
EN_VIII_Limba_romana_2020_Testul_2
EN_VIII_Limba_romana_2020_Testul_3
EN_VIII_Limba_romana_2020_Testul_4
EN_VIII_Limba_romana_2020_Testul_5

Matematică

ENVIII_matematica_2020_Test_01
ENVIII_matematica_2020_Test_02
ENVIII_matematica_2020_Test_03
ENVIII_matematica_2020_Test_04
ENVIII_matematica_2020_Test_05

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut