Dragi elevi! Stimați părinți!

Dragi elevi! Stimați părinți!

Colectivul cadrelor didactice de la Școala Gimnaziala “M. C. Epureanu”, Bârlad, roagă elevii să:
1. evite zonele aglomerate;
2. evite folosirea bancnotelor şi a monedelor;
3. respecte regulile de igienă;
4. evite ieșirea pe străzi (cu excepția cazurilor de maximă urgență) și intrarea în restaurante, fast-food-uri, cafenele.
De asemenea, vă reamintim că, având în vedere decretarea stării de urgență în 16 martie 2020 care limitează, pe o perioadă de 30 de zile, 8 drepturi fundamentale, este posibil ca în acest interval, dacă sunteți întâlniți pe stradă, să fiți legitimați de organele abilitate, deoarece decretul susmenționat indică faptul că limitarea liberei circulații este primul drept suspendat (https://www.presidency.ro/ro/media/decret-semnat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis-privind-instituirea-starii-de-urgenta-pe-teritoriul-romaniei).
Aşadar, vă rugăm să stați cât se poate de mult acasă.
Ne bucurăm că sunteți sănătoși și dornici de studiu pentru că prezența voastră constantă pe platformele educaționale demonstrează cât de implicați sunteți și acum în actul educațional (și ne mândrim cu lucrul acesta), însă este imperios necesar să țineți cont că această suspendare a cursurilor NU este o vacanță, iar decretarea stării de urgență pe teritoriul României pentru 30 de zile NU este o simulare.

Director,
Prof. Jora Bogdan Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut